Omroep PIM verkiezingsdebatten

Omroep PIM heeft met de zes politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen drie debatavonden georganiseerd. Op 28 februari, op 7 en op 10 maart. Deze debatten worden live uitgezonden vanaf 20.15 uur op Omroep PIM.

Alle kernen komen aan bod in drie debatavonden
– 28 februari, Dorpshuis Het Trefpunt op Marken. De kernen die hier aan bod komen zijn Marken, Uitdam en Zuiderwoude.
– 7 maart, Dorpshuis De Nieuwe Boet in Watergang. Hier worden de relevante zaken besproken van Watergang, Broek in Waterland en Ilpendam.
– 10 maart, Gemeentehuis in Monnickendam. Dit is het lijsttrekkersdebat en hier worden politieke zaken van Monnickendam, Overleek, Katwoude en De Purmer onder de loep genomen.

De politici krijgen gelegenheid hun standpunten te verwoorden over zaken als leefbaarheid, wonen, duurzaamheid, verkeer, groenvoorziening, sport etc. Wouter Terpstra en Patty de Jong, die de raadsvergaderingen op de voet volgen en live duiden op Omroep PIM, zullen de debatten leiden. Hier zal veel input van de kernraden bij gebruikt worden en zij zullen zoveel mogelijk de inwoners bij de debatten betrekken.

Oproep:
Inwoners kunnen vragen aan de politiek insturen aan redactie@omroep-pim.nl. De vraag kan dan live in de uitzending gesteld worden of meegenomen worden in het debat.

De zalen gaan om 20.00 uur open voor publiek.